Welkom op de site van massagepraktijk Leo Van Der Vegt en in mijn praktijk.

We leven in een dynamische wereld waarin veel van ons wordt gevraagd en het kost behoorlijk wat energie om al die snelle veranderingen bij te houden. Maar al te vaak hollen we onszelf voorbij in de waan van de dag en besteden we te weinig aandacht aan onszelf. We schieten dan vaak in de stress, ontspannen te weinig en maken ons schuldig aan gewoontes, Foto van Leo waarvan we eigenlijk allemaal wel weten dat ze niet goed voor ons zijn. In onze westerse cultuur zijn we niet gewend om nadruk te leggen op gezond blíjven. Pas als de kwaaltjes de kop op steken, geven we aandacht aan onszelf en ons lichaam. Pro-actieve aandacht voor onze gezondheid verovert echter wel steeds meer terrein.
Naast gezond eten en regelmatig sporten, kunnen we nóg iets doen dat heel veel bijdraagt aan onze gezondheid, namelijk ervoor zorgen dat ons lichaam de juiste aandacht krijgt om zichzelf kunnen corrigeren en om in balans te blijven. Massages en lichaamsbehandelingen kunnen hier uitstekend aan bijdragen. Diverse wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat massages bijzonder effectief zijn bij het in de juiste balans brengen en houden van ons lichaam.
De massagepraktijk Leo Van Der Vegt is gespecialiseerd in een groot aanta massagetechnieken en -behandelingen, die stuk voor stuk gericht zijn op: het bieden van ontspanning en het in balans brengen van lichaam en geest. Een overzicht van alle behandelingen en massages vind je hiernaast onder het menu.

Als een cliënt een nieuwe cliënt introduceert dan krijgt men éénmalig €5,- korting op de door haar of hem gekozen massage.

Met vragen of voor het maken van een afspraak kunt zich wenden tot:
Massagepraktijk Leo Van Der Vegt
Korte Zwaard 3
5741LN BEEK EN DONK
Mobiel: 06-53122044
E-mail: info@leosportmassage.nl 

© 2017 Sportmassagepraktijk Leo v.d. Vegt - Voor het laatst gewijzigd op 26-01-2017 om 12:02 - Developed by Martien van Wanrooij